П`ятниця, 17.05.2024, 06:14
Вітаю Вас, Гість
Головна » Статті » Насадки та наживки » Горох

Горох на рибалку - рецепти приготування

Добре відварений горох – відмінна привада, прикормка, насадка. Використовується цілий рік, але з найбільшим успіхом – навесні і восени. Риба повинна звикнути до гороху.

Горох повинен бути стиглим. Протягом 8-12 годин попередньо розмочуємо, потім безперервно варимо на повільному вогні, що б не затвердів. У разі необхідності доливаємо кип'ячену воду. Через годину воду солимо. Під час варіння горох не МОЖНА заважати. Горох готовий, якщо його можна роздавити пальцями. Обережно витягуємо з води і даємо охолонути. Насадка, прикормка, привада готова.

Ще спосіб : У алюмінієву каструлю кладемо горох,заливаемводой, варимо до кипіння, зменшуємо газ і на повільному вогні варимо 10-15 хвилин. Зливаємо воду, даємо гороху охолонути, потім перекручуємо горох на м'ясорубці, додаємо манної крупи і все ретельно перемішуємо.

Через годину воду солимо. Під час варіння горох не МОЖНА мішати. Горох готовий, якщо його можна роздавити пальцями. Обережно витягуємо з води і даємо охолонути. Насадка, прикормка, привада готова.

Категорія: Горох | Додав: na-pryrodi (25.08.2015)
Переглядів: 553 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: