Головна » Статті » Насадки та наживки » Горох |
Добре відварений горох – відмінна привада, прикормка, насадка. Використовується цілий рік, але з найбільшим успіхом – навесні і восени. Риба повинна звикнути до гороху. Горох повинен бути стиглим. Протягом 8-12 годин попередньо розмочуємо, потім безперервно варимо на повільному вогні, що б не затвердів. У разі необхідності доливаємо кип'ячену воду. Через годину воду солимо. Під час варіння горох не МОЖНА заважати. Горох готовий, якщо його можна роздавити пальцями. Обережно витягуємо з води і даємо охолонути. Насадка, прикормка, привада готова. Ще спосіб : У алюмінієву каструлю кладемо горох,заливаемводой, варимо до кипіння, зменшуємо газ і на повільному вогні варимо 10-15 хвилин. Зливаємо воду, даємо гороху охолонути, потім перекручуємо горох на м'ясорубці, додаємо манної крупи і все ретельно перемішуємо. Через годину воду солимо. Під час варіння горох не МОЖНА мішати. Горох готовий, якщо його можна роздавити пальцями. Обережно витягуємо з води і даємо охолонути. Насадка, прикормка, привада готова. | |
Переглядів: 585 | |
Всього коментарів: 0 | |